10.11.10

Op een doornormale woensdagochtend hadden de twee overigens buitengewoon getalenteerde en leuke personen R en J een kleine bui der meligheid en van het type droge humor.
Er kwamen grappen als:
Een hond en een giraffe gaan zwemmen, de giraffe loopt het eerst 't water in en roept naar de hond:"Kom er maar in hoor! het is in zijn geheel niet diep, ik kan staan :]. "
en..
Waarom kijken Indianen altijd zo (u kent 'm vast wel) ómdat ze zo niets kunnen zien!! Hahahahaha

op een gegeven ogenblik had de uiterst geniale leraar het over een prijsstijging. Wat een lachsalvo ontlokte aan bovengenoemde J. HAHAHAHA PREISTIJGING! R keek bevreemd op. ö
HAHAHAHAHA beiden lagen op de grond ende onder de tafel van het lachen. Tussen het wegpinken van twee lachtraantjes door merkte R het volgende op:
HAHAHAHAHAHAHA POLITIKAAS.
wederom een luid geschater van onze vrienden J en R.

en toen kwam er een olifant en die blies het verhaaltje uit.









HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten